Stå stærkere med Business intelligence kurser

21 oktober 2022
admin

editorial

Virksomheder, der ønsker at være på forkant med udviklingen og bevare en konkurrencemæssig fordel, har brug for en stærk business intelligence. Business Intelligence (BI) er et begreb, der henviser til processen med at indsamle, lagre, analysere og give adgang til data, der kan bruges til at forbedre virksomhedens beslutningstagning. BI-værktøjer giver brugerne mulighed for at visualisere data og identificere tendenser.

BI handler således om at forstå, hvordan din virksomhed fungerer, hvad der gør den succesfuld, og om at omsætte denne viden til brugbar indsigt. Uden BI er virksomheder i en ugunstig situation, når det gælder om at træffe strategiske beslutninger, forudsige fremtidige tendenser og konkurrere på dagens marked.

Derfor er det så vigtigt for virksomhedsejere at sikre, at deres teams har adgang til BI-uddannelse af høj kvalitet.

business intelligence kurser

Hvor finder jeg de bedste Business Intelligence kurser i København?

Den danske kursusudbyder 4D tilbyder op til flere kurser i Business Intelligence, som kan have relevans for din virksomhed. Business Intelligence kurser hos 4D indeholder blandt andet

* Introduktion til Business Intelligence

* Datamodellering til Business Intelligence

* Implementering af en Business Intelligence-løsning

* Rapportering og analyse med SQL Server Reporting Services

* Oprettelse af dashboards i Microsoft Excel

* Brug af PowerPivot til selvbetjening af BI i Microsoft Excel

* Opbygning af cubes i SQL Server Analysis Services

* Oprettelse af scorekort

Hvad kan jeg opnå med et Business Intelligence kursus hos 4D?

Kurserne hos 4D giver dig et solidt grundlag inden for Business Intelligence og dataanalyse. Når du har gennemført et af disse kurser, vil du være i stand til at forstå den forretningsmæssige værdi af data, og hvordan du kan bruge dem til at træffe bedre beslutninger.

Du vil også være i stand til effektivt at kommunikere dine resultater til beslutningstagere og udnytte BI værktøjer til deres fulde potentiale.

Klik ind og læs mere om Business Intelligence kurser hos 4D på hjemmesiden 4d.dk

Flere Nyheder