Sådan gør du dine betonelementer mindre

By:

Så har du fået nogle udførlige og perfekte betonelementer fra http://praefa.dk/, som de også plejer at levere til dig og andre kunder, og du er glad for dem, og du får brugt dem.

Men en dag skal de ikke bruges længere. De har udtjent deres formål, de passer ikke mere, tiden er løbet fra dem, eller de kan ikke holde belastning mere.

Og så skal de jo kasseres, eller man vælger at bryde betonelementerne ned, så man kan bruge de mindre dele til udsmykning, grus i gårdspladsen, på indkørslen eller måske som dekorative sten i haven, afspærring ved grillen for røg. Der er mange muligheder.

Ligeledes er der så også mange muligheder for, hvordan du kan nedbryde disse betonelementer, men det afhænger blandt andet af, hvad du skal bruge dem til bagefter, og hvilket værktøj du har.

For måske skal du så have fat i professionel hjælp til dette. 

For hvis betonen bare skal gøres til mindre ral, hvor størrelsen ikke behøver være helt præcis, men bare nogenlunde, så kan du jo tage en stor mukkert og begynde at hugge til.

Du kan bruge en økse, en hammer med en kile og videre, så du kan gøre stykkerne mindre og mindre efter de størrelsesforhold, du skal bruge dem til.

Men skal betonelementerne gøres til nogle mere præcise stykker, hvor de måske skal stables præcist ovenpå hinanden bagefter, så er du nok mere ude i, at du skal have en vinkelsliber, der kan skære i beton.

Den slags værktøj er det ikke alle private mennesker, som der ligger inde med, så her kan du blive nødt til at låne det udefra til en dagsbetaling.

Men har du ikke helt forstand på, hvordan du bruger det her værktøj, så var det måske en bedre idé, at du beder nogle professionelle folk om at gøre det for dig, som har erfaring med at bruge den slags værktøj.

Posted in: betonelementer