Microplane rivejern er køkkenudstyret du ikke vil undvære

By:

Perfekt til italiensk mad

Italienerne har en madkultur, der har beriget os her i Danmark med så lækre ting som spaghetti, pizza og pasta. Disse kulinariske fornøjelser er nu engang bedst med revet ost ovenpå. Her kan du med fordel tilføre maden noget lækkert parmesanost, der også er en italiensk klassiker. Denne ost kan du så med fordel rive over maden inde ved bordet med et Microplane rivejern. Men dette praktiske rivejern kan også benyttes under madlavningen, da det kan rive alt lige fra grønsager, chokolade og altså også ost. Et Microplane rivejern er let og handy at benytte, nem at rengøre, og så passer det helt perfekt ned i din køkkenskuffe. Med dette køkkenredskab får du muligheden for at rive dine fødevarer ligesom de professionelle. Og så holder et Microplane rivejern i mange år, da det kan bruges igen og igen uden at blive sløvt.

Rivejern til enhver lejlighed

Hos YesChef forhandler vi et stort udvalg af forskellige Microplane rivejern. Vi kan både tilbyde et rivejern der river fint, groft eller medium. Men derudover har vi også i vores sortiment et rivejernsbørste af bambus, vi har et rivejern, der kan bruges som høvl, og vi har et rivejern med opsamlingsskål i stål. Så mangler du et rivejern til madlavningen eller middagsbordet, så kontakt YesChef og lad os hjælpe dig med at finde det helt rette produkt fra Microplane.

Udstyr til dig der elsker at lave mad

YesChef tilbyder både vores kunder en velassorteret webshop og en fysisk butik, hvor det er muligt at se vores store udvalg af professionelt køkkenudstyr. Vi er sat i verden for at levere det allerbedste udstyr til dig, der bare elsker at lave mad. Vi henvender os derfor både til professionelle kokke og ivrige madentusiaster, der bruger meget af fritiden i deres køkken. Vores produkter er kendetegnet ved, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet og design. Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af rivejern fra Microplane.