Luksus i din nye bolig med maling af badekar

By:

Er du boligsøgende, og leder du samtidig efter en måde, hvorpå du kan få mere luksus og wellness i hverdagen? Drømmer du om at kunne bade dine børn i andet end en balje i brusenichen – og måske endda hoppe i karret sammen med de små, når aften badet skal overstås? Så kan du med fordel skrive ”badekar” på din tjekliste over ting, som skal findes i din nye bolig.

Skader på emaljen er ingen hindring

Måske har du allerede været ude og kigge på nogle boliger med badekar, men takket nej, fordi badekarret så alt for ulækkert eller ubrugeligt ud. Eller du har allerede besluttet dig for en bolig, og går og tænker over, hvorledes du skal gribe skrotningen af det gamle, slidte badekar an.

Men her kan du med fordel overveje muligheden af at beholde badekarret, og få det sat i stand. Er karret nemlig intakt bortset fra nogle overfladiske skønhedspletter i emaljen, kan det nemlig sagtens komme til at stå som nyt igen – og dette for en brøkdel af den pris, det ville koste at anskaffe et helt nyt badekar.

Emaljering af badekar – vejen til luksus

De plamager, du ser i badekarret, og som gør det grimt og uappetitligt, består mestendels af kalk og okker, som har aflejret sig i den slidte emaljer. Det er sjældent en indikation for, at der skulle være noget galt med badekarret. Emaljen er det hårde materiale, som dækker indersiden af badekarret, og sørger for, at denne er glat, hård og vandtæt. Og emaljen kan sagtens udskiftes – det kræver blot en dygtig håndværker, som har særligt kendskab til emaljering af badekar.

Find din badekarsmaler online

En badekarsmaler kan på få timer genskabe den smukke og skinnende emalje – og efter et døgn er badekarret klar til brug. Du kan finde din badekarsmaler hos badekarsmaler.dk