Let leasing af luksusbiler

By:

Står du for at skulle skifte din gamle bil ud – og kunne du egentlig godt tænke dig en bil, som er lidt ud over det sædvanlige? Så kan du overveje, om din nye bil ikke skal være en leasing bil, som alternativ til at købe en ny, dyr bil. Især hvis du overvejer en bil i luksus klassen, kan leasing sagtens betale sig i forhold til at købe. Du kan muligvis ikke opnå finansiering til en luksusbil – men med for eksempel flexleasing kan du blive flot kørende i en lækker Maserati, en fræk og hurtig Porsche, en stilfuld Bentley eller måske en stor, rummelig Land Rover.

Hvordan foregår leasing af bil?

Når du indgår en aftale om leasing af bil, er det lidt lige som at indgå en lejeaftale. Leasing er en mellemting mellem leje og lån finansiering. Du kan lease en bil som privat person, eller som firma. Forskellen ligger i aftalens form. Privat leasing er nærmest det samme som at leje, bortset fra, at du får fuld råderet over den leasede bil i hele den periode, aftalen løber. I mange tilfælde betaler leasing selskabet også for såvel Kasko forsikring som garanti og service samt mekaniske reparationer.

Dette giver dig en vis frihed og en bedre likviditet, da der ikke kommer pludselige, uforudsete udgifter. Det seneste skud på privat leasing stammen hedder flexleasing, og er en model, som er særdeles velegnet til leasing af dyre biler. Ved flexleasing skal du nemlig ikke betale hele den høje registreringsafgift på én gang – den bliver i stedet delt ud på hele leasing perioden. Dette giver dig mulighed for at lease din drømmebil på lige fod med alle mulige andre biler.

Leasing af luksusbiler hos specialcars.dk

Kig ind på specialcars.dk og se det store udvalg af elegante, sporty, stilfulde og lækre leasing biler på lager.

Posted in: leasing