Læg en bestilling på terrassebrædder, så de er lettere at hente

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

At anskaffe sig terrassebrædder er sådan set nemt nok i teorien, men det kan være virkelig bøvlet rent praktisk.

Man starter jo med at måle sig frem til, hvor mange brædder man skal bruge, og så bør man lægge lidt ekstra til, så man er sikker på, at man har lidt ekstra at løbe på, hvis man nu kommer til at skære forkert, eller man ødelægger nogle brædder undervejs i processen.

Så finder man ud af, hvad det er for nogle terrassebrædder, man gerne vil have, og om man har råd til dem.

Her ser man på sådan noget som træsort, tykkelse, udseende og mere til, og så skal man jo også finde ud af, hvor man kan få de brædder henne.

Og så kommer man til at skulle købe dem, og det er ikke betalingsprocessen, der er svær, det er det med at få hentet de brædder.

Få hjælp til at samle de terrassebrædder

For man vil jo nok gerne i gang med det terrasseprojekt med det samme, så man gider ikke vente på, at brædderne bliver leveret til en, og man går måske på kompromis med ens krav til de brædder, hvis de ønskede nu er i restordre, og der går længe, før man kan få dem – så findes der måske nogle tilsvarende i udseende og kvalitet.

Men hvis man skal ned i byggemarkedet og hente dem, så er der måske mange mennesker; man skal formentlig kravle på stiger for at hente de brædder ned, og derfor skal man have en assistent med, og så skal man vente på, at den person har tid.

Man bliver udmattet af at finde alle de brædder og lægge dem på en stor vogn, som man skal fragte op til kassen.

Derfor kan man være smart og ringe til butikken og bede dem lægge X antal brædder til side til en, og så kan man komme med ens bil og trailer og hente dem.

Er man ikke tilfreds med udvalget, kan man jo få skiftet nogle af brædderne ud.

Flere Nyheder