Lad en faglært maler forestå dit malerarbejde

By:

Skal dit hus eller din lejlighed males indvendig? Så er det en god idé at få fat på en dygtig maler, eller måske endda et malerfirma.

Hvad er fordelen ved at anvende et malerfirma?

Der er mange fordele ved at anvende professionelle håndværkere nærmest uanset hvilke opgaver som skal løses i boligen. I forbindelse med en renovering vil du som regel foretrække at have professionelle murere, tømrere og snedkere til at løse de respektive opgaver inden for hver fag. Så hvorfor ikke lade en dygtig og erfaren maler forestå dit malerarbejde?

Mange bolig ejere vælger selv at male huset eller lejligheden indvendig, og bliver dernæst overraskede over hvor omfattende malerarbejde egentlig er. Det er for eksempel sjældent at man bare kan smøre maling ud over væggene og lade det være gjort med dét. Selv om pudset er i fin stand skal væggene som minimum slibes og primes med Microdispers førend de er klar til at blive malet på. Ellers vil malingen ikke binde til overfladen, og vil efter et stykke tid begynde at krakelere.

Er væggene behængt med gammelt tapet, skal dette fjernes før det egentlige malerarbejde kan påbegyndes. I hvert fald hvis resultatet skal være pænt. Inden under tapetet kan pudset risikere at være i ringe forfatning for eksempel på grund af fugt. Det betyder at du enten skal reparere pudset, eller – hvis situationen er meget slem – pudse væggen op på ny. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en fuldspartling. Og her er det en meget stor fordel at have en faglært maler ved hånden.

Vælger du at alliere dig med et malerfirma har du ydermere fordelen af at kunne sætte flere malere på opgaven på samme tid. På den måde vil opgaven blive løst på kortere tid, og du vil hurtigere have en indflytnings klar bolig.

Find dit lokale malerfirma via Malerkanonen på hjemmesiden https://malerkanonen.dk/ 

Posted in: maler