Hvorfor feriere i Sydfrankrig?

By:

Der er mange gode grunde til at blive medejer af 21-5 ferieboliger i sydfrankrig. Det er et af de smukkeste steder i Europa, hvis ikke det smukkeste, og har det mest varierede landskab og byder på noget til enhver smag: storslåede strande til solbadere, et spektakulært landskab til naturelskere, samt bjerge og stier til de eventyrlystne.

Men hvis du beslutter dig for at blive medejer af 1-5 ferieboliger i sydfrankrig, hvad skal du så lave mens du er der? Det er ikke noget problem, det eneste du ikke får tid til er at kede dig.

Her er tre gode grunde til at blive en del af 1-5 ferieboliger i sydfrankrig 

Vinen i Sydfrankrig

Sydfrankrig er berømt blandt franske vinkendere for druernes konsekvent fine vækstbetingelser. Den nordlige breddegrad – selvom det er Sydfrankrig – er stadig langt nord for næsten hele Spanien og Italiens vinmarker – hvilket sikrer lange dage i vækstsæsonen, så druerne modner fuldt ud. Golfstrømmen og Middelhavet holder det blødt. Vinden i området holder den fugtighed væk, der kan forårsage sygdom i vinstokke og druer.

Ost i Sydfrankrig

Få steder i verden har så mange forskellige landskaber, klimaer og påvirkninger fra hele verden som Sydfrankrig. Provence-Alpes-Côte d’Azur strækker sig fra Middelhavskysten til Alpernes fod. På grund af den geografiske mangfoldighed laves der et stort sortiment af spændende oste. Det er især i Alperne i det Øvre Provence at man er berømt for sin produktion af ost. Den er mindre prestigefyldt end i andre regioner i Frankrig, men absolut lige så smagfuld. Den lokale ost har en regional smag og er vidunderlig serveret med urter og rosé fra Provence.

Badestrande ved Middelhavet i Sydfrankrig

Strandene omkring byen Nice er lækre og meget populære, men fulde af glatte småsten. Så hvis du længes efter blødt hvidt sand, så skal du en tur til Cannes eller Saint Tropez. Hvis du helst vil blive i nærheden af Nice, kan du besøge den lille attraktive landsby Villefrance, lige øst for Nice.

Der er masser at se, og masse at lave i nærheden af 1-5 ferieboliger i sydfrankrig.