Hvilke rengøringsmidler bruger du derhjemme?

13 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der findes praktisk talt ikke det hjem, der ikke bruger rengøringsmidler.

For hvis man forlænger udtrykket til at omfavne mere bredt, så kan man jo sagtens sige, at rengøringsmidler og er remedier af den slags, som man gør rent med.

Det vil sige en kost, en vaskeklud, en støvsuger og meget andet, og hvis man vil leve i et ordentligt hjem, så har man som minimum en enkelt af disse ting.

Det er noget af det første, som man anskaffer sig, når man flytter ind et nyt sted, hvis man ikke tager det med fra det forrige sted, man kom fra.

rengøringsmidler

Her tænker man ikke altid så meget over, hvad det er for nogle mærker af brands, som man køber dem af, for de skal bare virke; og tit og ofte er den slags remedier også billige, fordi man ved, at alle mennesker skal bruge den slags.

Konsekvensen er at bo uhygiejnisk og ulækkert, og det er ikke godt for ens sundhed – så hvis man ikke ejer den slags, må man som minimum låne dem.

Du skal også have nogle rengøringsmidler, ellers går det ikke

Men for langt de fleste handler rengøringsmidler om de mere flydende af slagsen, og det kan være alt fra de kemiske, der er meget syntetiske, som man laver i laboratorier, der er meget kraftige og kan fjerne mange pletter og mere til.

Før i tiden var den slags en hel del sundhedsskadelige at bruge, men nu om dage er de meget mere sikre, så længe man læser bag på dem og man holder dem forsvarligt opbevaret.

Så er der også dem, der kun bruger økologiske løsninger, og selvom de kan være dyre, så bruger man den slags for at skåne miljøet.

Men selv hvis man bare bruger vand, så er det jo også et slags rengøringsmiddel.

Flere Nyheder