Gode tips til vinduespolering i Rosklide

03 november 2022
Thomas Bentsen

editorial

Vinduerne er et af de områder i hjemmet, som ofte bliver beskidte. Det kan være på grund af støv, regn eller sne. Vinduespolering er derfor en nødvendighed for mange boligejere. I denne blog post giver vi dig nogle tips til vinduespolering, så dine vinduer altid ser rene og pæne ud! Du kan enten gøre det selv eller bestille en vinduespudser.

Rene og klare vinduer kræver først og fremmest det rette udstyr. En stige eller et stillads er ikke altid nødvendigt, men det gør rengøringen meget nemmere, hvis ikke du har professionelt udstyr, som gør at du kan pudse dine øverste vinduer fra jorden. Du har også brug for en god støvsuger, en vasketeknik med en blød klud og rengøringsmiddel.

vinduespolering

Det er altid bedst at vaske udendørsvinduer i direkte sollys, så rengøringsmidlet kan tørre hurtigt. Du skal starte med at støvsuge vinduerne og rammerne, før du påfører rengøringsmidlet. Når rengøringsmidlet har siddet et par minutter, skal du vaske det af med en blød klud eller svamp. Husk at skylle godt efter med rent vand, for at undgå striber på vinduerne.

Det kræves ikke meget vand ved vinduespudsning, da det rengøringsmidlet, der anvendes, ofte er vandopløseligt. Det er dog altid en god ide at skylle godt efter med rent vand, for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmidlet og beskytte vinduespudsningen mod striber.

 

Kvaliteten af dit vand er vigtig!

Det er vigtigt at pudse vinduer i vand uden kalk, da det beskytter mod striber og gør rengøringen nemmere. Kalken kan beskadige vinduespudsningen og gøre det sværere at fjerne beskidte pletter.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal rengøre dine vinduer, kan du altid kontakte en professionel vinduespudser. De har det rette udstyr og knowhow til at få dine vinduer helt rene uden at beskadige dem. Og fordi de har håndelaget, vil de vil med al sandsynlighed kunne udføre arbejdet hurtigt og effektivt. På den måde sparer du tid og får flotte vinduer på én gang!

Klik her, og læs mere om, hvordan du får rene vinduer med vinduespolering i Roskilde.

Flere Nyheder