Giv dit rådighedsbeløb et boost med et billigt lån

18 april 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle låne penge? Så kan du lige så godt prøve at finde en låneudbyder, der er så billig som muligt.

Hvem udbyder billige lån i Danmark?

Hvis du er på udkig efter billige lån på det store internet skal du se dig godt for. Låne markedet i Danmark er hajfyldt farvand – og de værste ågerkarle og lånehajer findes online. Du har ikke lyst til at lægge dig ud med denne type långivere, da det meget hurtigt kan udvikle sig temmelig farligt.

Når du skal låne penge online bør du altid gå efter en bank eller et penge institut som er registreret hos Finanstilsynet og godkendt heraf til at udstede online forbrugslån til private. Dette betyder nemlig at långiveren er forpligtet til at følge Finanstilsynets regler og dermed leve op til de strenge krav og standarder som tilsynet opstiller for låne udbydere.

For dig betyder dette i praksis at du får fuldt overblik over samtlige omkostninger forbundet med dit lån, helt fra begyndelsen. Inden du overhovedet ansøger om dit online lån vil du kunne se hvad lånet kommer til at koste dig.

Du kan fastsætte låne beløbet og lånets løbetid og hernæst se hvor mange penge du ender med at komme til at betale tilbage. Du vil kunne strække lånetiden på en måde som gør det muligt at tilpasse afdragenes størrelse dit budget. På den måde er du helt sikker på at du kan opretholde din del af låne aftalen og betale hele dit lån tilbage – og dermed undgå mora renter og gebyr straf.

Hvis du leder efter et sikkert lån til en god rente kan du med fordel benytte dig af det online penge institut Ikano Bank som er godkendt af og registreret under Finanstilsynet.

Du kan læse mere, og ansøge om dit Ikano Bank lån online, på hjemmesiden ikanobank.dk.

Flere Nyheder