Frisør Stensballe – Professionel pleje og organiske produkter

By:

Frisør i Stensballe: Omsorg for dig og dit hår

Vi vil gerne tilbyde vores kunder det bedste. Med mange års erfaring inden for branchen, har vi i salonen igennem kurser og autentisk arbejde, beskæftiget os med mange typer af teknikker og produkter.

Vi vil gerne udvikle os med tiden og sørger derfor altid med at holde os opdaterede med de seneste trends og tendenser inden for faget. Denne erfaring har givet os et indblik i alle de muligheder, der findes for at pleje, skåne og forskønne dit hår.

Vi vil gerne bringe din naturlige skønhed frem og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du ønsker at betræde nye veje. De produkter vi benytter i salonen er udelukkende grønne og organiske, så dit hår kan holde sig sundt og smukt. Dette gælder alt fra hårkure til farver, som alle er baseret på naturlige ingredienser, for at give dig de smukkeste resultater. Vores produkter stammer fra Italien, som er verdenskendte for deres innovative tilgang til hår og mode. 

Din sundhed og tilfredshed er alfa og omega for os, derfor vil vi kun tilbyde dig det bedste af det bedste. Dette gælder både håndværk og de remedier, som vi benytter i salonen.

Det vigtigste for os, er at du er glad når du forlader butikken og altid glæder dig til at komme igen. Derfor er vores grundværdier, at du skal have den bedste kvalitet af klip, farve og styling, til priser som er konkurerncedygtige og fordelagtige for dig. Alle skal have råd til lidt luksus og intet er vigtigere, end at investere i os selv. Når vi har det godt, lyser det ud igennem os og afspejles i den måde vi bærer os selv. Dette er hvad vi ønsker for dig og det vi altid bestræber os på at give. 

Ønsker du at vide mere omkring organiske produkter og metoder til at forskønne dit hår? Så kan du med fordel se mere på Salon Todbjergs hjemmeside, her: https://www.salontodbjerg.dk/