Få dine udendørsarealer ordnet af en vicevært

By:

Oplev en professionel vicevært

De fleste husker nok Meyer fra Huset på Christianshavn. Viceværten der gik og hyggede sig med sin kost og drak øl med vennerne i Rottehullet. Nutidens vicevært fra Dahlin Ejendomsservice bestiller noget mere, når du hyrer ham til din ejendom. Og det kan være en rigtig god ide.

For i eksempelvis København er der mange ejerforeninger, hvor de forskellige ejere ikke har noget ønske om at ordne alt det praktiske i gården. Derfor kan det være smart at outsource disse anstrengende vedligeholdelsesopgaver i ejendommen til en professionel vicevært, der har hænderne skruet rigtig godt på. Sådan en vicevært kan Dahlin Ejendomsservice ApS tilbyde dig.

Pænt og rent i din ejendom

Dahlin Ejendomsservice tilbyder et væld af viceværtsopgaver til din ejerforening eller andelsboligforening, så alt det udenfor din bolig fungerer helt optimalt.  Her tilbydes I for eksempel trappevask, mindre reparationer og udskiftning af elpærer i trappeopgangen. Og når sneen drysser ned om vinteren, kan viceværten også sprede salt, så ingen falder og brækker benene. Viceværten fra Dahlin Ejendomsservice sørger for, at der altid er rent og pænt, der hvor du bor.

Dette betyder, at du altid kan modtage gæster, uden at de bliver skræmt af en beskidt og nedslidt ejendom. Den løbende vedligeholdelse af din ejendom betyder også, at din lejlighed bliver lettere at sælge, den dag du skal flytte til en ny adresse.

Sikrer en god dialog

Når du og dine naboer indgår et samarbejde med Dahlin Ejendomsservice, så er I sikret en tæt dialog med den vicevært, der får til opgave at servicere jer. Det betyder, at det arbejde viceværten skal udføre altid sker efter en grundig gennemgang med beboerne i den pågældende ejendom. Når I har forelagt jeres arbejdsønsker til viceværten, så får I et uforpligtende tilbud fra Dahlin Ejendomsservice. Men det betyder,dog ikke, at der aldrig kan ændres i de opgaver viceværten udfører. For fleksibilitet og omstillingsparathed er nemlig nøgleordene hos Dahlin Ejendomsservice.

Læs mere om den vicevært, der står parat til at servicere dine udendørs arealer på den bedste måde:

dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/

Posted in: vicevært