Få den bedste renovering af badekar i København

06 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er badekarret i dit badeværelse slidt, grimt og skrammet? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Billig og hurtig renovering af badekar med reemaljering

Dit badekar kan med stor sandsynlighed godt blive rigtig pænt igen. Det eneste det kræver er en ny emalje.

De overfladiske skrammer, ridser og misfarvninger, du ser i dit badekar, sidder nemlig i den emalje som dækker karrets inderside. Når emaljen bliver slidt vil kalk, okker og rust fra rørene kunne aflejre sig i de slidte område. Her vil det give anledning til misfarvede plamager som føles ru i overfladen. Og en slidt emalje får lettere skrammer og ridser hvilket heller ikke bidrager til et indbydende udseende.

Samtidig vil ridser, skrammer og misfarvede plamager kunne fungere som vækst grundlag for bakterier og svamp, idet der kan gemme sig hud og sæbe rester i den ru overflade. Det kan således være forbundet med en helbredsmæssig risiko at tage karbad i et slidt badekar.

Derfor er det afgørende at karrets inderside forsynes med en ny emalje før du atter nedsænker dit legeme i lunt vand og giver dig hen til karbadets afstressende virkning. I hvert fald hvis du ønsker at beskytte dit helbred. Til alt held er emaljering af badekar hverken dyrt eller tidskrævende. Det er blot et spørgsmål om at få fat på en dygtig badekarsmaler.

Hvem kan hjælpe med emaljering af badekar på Frederiksberg?

Hvis du er bosat i hovedstadsområdet, for eksempel i selve København eller på Frederiksberg, kan du med fordel vælge Emaljespecialisten som din badekarsmaler.

Emaljespecialisten kan på cirka fire timer forvandle dit gamle, slidte badekar til et skinnende nyt ét af slagsen. Med hjælp fra Emaljespecialisten kan du få et flot nyt badekar til en brøkdel af prisen for en total udskiftning af badekarret.

Klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.

Flere Nyheder