Få styr på database programmering med SQL kurser

By:

Arbejder du med SQL i det daglige, og har du brug for at udvide dine kompetencer inden for feltet? Så kan du med fordel vælge et SQL kursus hos 4D – enten på begynder eller på avanceret niveau.

Vælg det rette SQL kursus

På det grundlæggende SQL kursus, som tilbydes gennem 4D, får du en grundlæggende indføring i hvad det vil sige at arbejde med udtræk, håndtering og behandling af data fra relationelle databaser. Kurset retter sig især imod medarbejdere, som i det daglige har brug for at kunne udføre en sådan opgave i forbindelse med en SQL server. 4D underviser i den dialekt af SQL, som kaldes T-SQL eller Transact SQL, som særligt retter sig imod produkter fra Microsofts platform – for eksempel Oracle database eller Microsoft SQL Server.

Med et kursus i grundlæggende T-SQL lærer du hvorledes du anvender SQL på optimal vis i forbindelse med løsning af dine daglige opgaver. Du får indsigt i de mest basale og oftest anvendte arbejdsgange og funktioner, således at du efter kurset på sikker og effektiv vis kan anvende SQL til løsning af dine opgaver. Kurset er i særdeleshed relevant for medarbejdere, som skal kunne anvende SQL i relation til Excel, Power Query, Power Pivot eller VBA løsninger. Det grundlæggende SQL kursus vil blandt andet sætte dig i stand til at hente og manipulere data, sortere data, filtrere data, gruppere data samt bruge de indbyggede SQL funktioner.

Med det udvidede SQL kursus kan du tage dine SQL kundskaber et skridt videre, og udvide disse med oprettelse og arbejde med temporære tabeller, definition og oprettelse af views, egne funktioner og stored procedures, udvikling af fleksible forespørgsler (queries) ved hjælp af variable og konstruktioner, samt lave komplekse søgninger og forespørgsler uden at miste overblikket. Du får en grundig indføring i de forskellige data og tabel typer samt anvendelse af de forskellige udsagn, kommandoer og variable, således at du er helt på sikker grund, når du fremover arbejder i databaser ved hjælp af SQL.

Læs mere om de forskellige SQL kurser på 4D.dk

Posted in: sql kurser