Er det stadig værd at komme med dit tøj til dit renseri i Nordre Frihavnsgade?

06 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du har et godt samarbejde med dit renseri i Nordre Frihavnsgade, som du fandt frem til for lang tid siden, da du skulle have dit første tøj til rens, da du flyttede til området, for der var trods alt for langt til det gamle renseri.

Desuden fandt du hurtigt ud af, at det her sted var bedre end det gamle, så det var lige før, du faktisk gerne ville være kørt det ekstra stykke for at komme hertil, hvis du havde kendt til det.

Så det er gået slag i slag, at du er kommet med dit tøj til rens her hver gang, om det var fordi, det var på tide, at tøjet skulle se flot ud igen, at der skulle ordnes et uheld på tøjet, eller at du kom med noget nyt tøj.

Men der er så også noget af dit tøj, der er ved at være brugt så meget, at du bør overveje, om der overhovedet er en grund til stadig at besøge renseriet med det.

renseri Nordre Frihavnsgade

Der er en udløbsdato for at tage tøjet til renseriet i Nordre Frihavnsgade

Med tiden bliver tøjet jo slidt, og selvom man forsøger at fikse det, så vil selv de reparationer ikke holde for evigt, for selv det bedste tøj vil på et tidspunkt ikke fungere mere.

Derfor kan det være, at de renseriets side siger, at det her formentlig vil være sidste gang, man bør rense det, da det ikke kan holde i lang tid endnu – og man bør måske derfor overveje, om man overhovedet gider at bruge penge på at få det renset.

Der er ingen grund til at spørge andre til råds, om de er enige i den bedømmelse, for de vil med største sandsynlighed komme med samme forklaring.

Årsagen kan også være, at du har fundet noget gammelt tøj på loftet, som du tror, der kan holde til en omgang rens, men der tager du så også fejl.

Flere Nyheder