Book et foredrag om antiinflammatorisk kost

25 oktober 2021
Silje Hansen

advertorial

Kost og sundhed går som udgangspunkt hånd i hånd. Hvis du ønsker at forebygge livsstilssygdomme og generelt styrke dit helbred, er det blandt andet vigtigt at være opmærksom på, hvad du spiser. Kost har generelt stor betydning for vores velbefindende. Herudover er det vigtigt at være opmærksom på, hvad du får spist i løbet af en dag, så du har den energi kroppen skal bruge for at komme gennem en evt. stressende dag på arbejdet eller studiet.

Selvom man er ung og stærk betyder det ikke at kroppen er sund. Afregningen for at leve usundt kan komme senere i livet, hvorfor det er vigtigt at tænke over ens kost allerede som ung. Vi skal bruge kroppen hele livet og den skal derfor være så sund og stærk så længst tid som muligt. Derfor bør du også være bevidst om, hvad du putter i munden, og hvad det kan have af betydning for dig her og nu, men også på længere sigt.

Hvad er antiinflammatorisk kost?

Antiinflammatorisk kost er for dig som virkelig vil gøre en forskel for din krop. Her får du en meget streng plan for, hvad du må spise og hvad kroppen særligt har behov for. Det er en kostplan som arbejder på at forebygge mange af de livsstilssygdomme man kan få. Det er derfor målrettet på at styrke kroppens forsvar. Det vil sige at man forsøger at skabe et stabilt blodsukker i løbet af dagen, få dit kolesteroltal ned og generelt holde din tarmflora sundt.

Det er en generelt en kost som er bestående af gode grøntsager og bør. Herudover er der fokus på, at du får spist fede fisk og får de nødvendige fuldkorn og fibre i løbet af dagen. 

Her kan du booke et foredrag om antiinflammatorisk kost

Hvis du ønsker at booke et foredrag i antiinflammatorisk kost, bør du tage kontakt til frededamgaard.dk.

Flere Nyheder